Welcome To Belgians Leading Airsoft Company

Volgende Skirm

Bekijk hier

Wat is AAB?

De Airsoft Alliantie België (AAB) is een vereniging zonder winstoogmerk opgericht door en voor airsoftliefhebbers in België.
De organisatie heeft als missie en doelstellingen het waarborgen van maximale kwaliteit voor alle deelnemers, het maximaliseren van veiligheid binnen de airsoftgemeenschap en het streven naar het behouden van de legaliteit van airsoft in België.

Onze Samenwerking met AAB

Onze organisatie werkt nauw samen met AAB door middel van regelmatige maandelijkse vergaderingen met AAB en andere aangesloten organisaties.
Het hoofddoel van deze samenwerking is om toezicht te houden op de veiligheid en wettelijkheid van airsoft in België, en om ondersteuning te bieden aan alle spelers binnen de gemeenschap.

Hoe lid worden van AAB?

Wil je, net als de 500+ leden van Airsoft Alliantie België, met een gerust hart airsoften en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de sport?
Aarzel dan niet en word lid van AAB!
Op de website van AAB vind je meer informatie over hoe je lid kunt worden en welke voordelen en tegemoetkomingen dit met zich meebrengt.
www.belgianairsoft.be

Geschiedenis AAB

De geschiedenis van AAB gaat terug tot de oprichting ervan als een overkoepelende organisatie die zich inzet voor de belangen van airsoftliefhebbers in België.
Door de jaren heen heeft AAB een sterke gemeenschap opgebouwd en heeft het een belangrijke rol gespeeld in het bevorderen van de sport en het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid ervan.

 

Samenwerken met AAB is een waardevolle ervaring die ons in staat stelt om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van de airsoftgemeenschap in België.
We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en samen te blijven streven naar een veilige, legale en ondersteunende omgeving voor alle airsofters.

Volgende evenementen